Τηλ : 23820 82720  
3ο Χιλ Εθνικής Οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης  

Προφίλ

Λίγα λόγια  για επιχείρηση μας μέσα από την ιστορία των χρονών..

        
         H επιχείρησή Τσίκος Μεν. Γεώργιος και Σία Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων από το 1975 και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη μελέτη , την ανάπτυξη και την κατασκευή μηχανημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου  αγρότη.

           Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία Γεωργικών μηχανημάτων  όπως Καρούλια , Πολυμπέκ  Φρεζοσκαλιστήρια , Κλαδευτικά, Βυτία Συρόμενα - Αναρτώμενα, Καλλιεργητές, Προετοιμαστές, Ριπερ, Νύχια, Δισκοσβάρνες,  Στελεχοκόπτες,   Καρότσες Μεταφοράς Συγκομιδής , Καταστροφείς σε διάφορες διαστάσεις .

          Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που περιλαμβάνουν 12.000 τ.μ. ακάλυπτου χώρου και 1.600 τ.μ. εγκαταστάσεων , βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσ/κης.
          Συνεχές μέλημά μας είναι η ποιοτική κατασκευή μηχανημάτων και η συνεχής βελτίωσή τους με εξαρτήματα νέας τεχνολογίας και βελτιώσεις που είναι αποτέλεσμα  προσωπικής μας εμπειρίας και έρευνας.


          Παρέχουμε πλήρη τεχνική κάλυψη στους πελάτες μας και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών, όχι μόνο για τα δικά μας μηχανήματα αλλά και για μηχανήματα άλλων κατασκευαστών. Σας προσφέρουμε σύντομη εξυπηρέτηση και σε συνεννόηση με την εταιρία μας παράδοση των μηχανημάτων .

          Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής εξαρτημάτων για γεωργικά μηχανήματα χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες λύσεις για εγγυημένα αποτελέσματα. Από το 1975 εμπιστευόμαστε την κορυφαία στο είδος της εταιρία κατασκευής σασμάν COMER, για όλα μας τα μηχανήματα.

          Μετά από μια μακροχρόνια και αξιόπιστη σχέση με την Αυστριακή Εταιρία
POTTINGER θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οριστήκαμε  επίσημοι αντιπρόσωποι της.
          Εδώ και χρόνια πραγματοποιούμε εξαγωγές σε γειτονικές χώρες και εργαζόμαστε με στόχο το άνοιγμα συνεργασιών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες .